Kwaliteit Ergotherapie

Kwaliteitsregister
Als ergotherapeut ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici Het kwaliteitsregister voor Paramedici borgt de kwaliteit van het werk van de aangesloten ergotherapeuten.

kwaliteitsregister

Ergotherapie Nederland
Als ergotherapeut ben ik lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.
Ergotherapie Nederland (EN) is de beroepsvereniging van en voor ergotherapeuten in Nederland. Samen met haar leden zorgt Ergotherapie Nederland dat de kwaliteit van ergotherapie verder verbetert en behouden blijft.

ergotherapienederland

Zorgkaart Nederland
ZorgkaartNederland.nl streeft naar het meest complete online overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Op ZorgkaartNederland.nl kunt u de ergotherapie praktijk een rapportcijfer geven op verschillende punten, zoals accommodatie, medewerker, luisteren en afspraken. U kunt eenvoudig uitdrukken hoe tevreden u bent met de behandeling. Dit komt de zorg aan de cliënten ten goede, tevens kan op basis van uw informatie de kwaliteit worden verbeterd.

zorgkaartnederland

Privacy regeling
Per 25 mei 2108 is de Algemenen VerordeningGegevensbescherming (AVG) van toepassing. We willen u graag informeren over ons privacybeleid. Daarin staat in duidelijke taal beschreven hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Bekijk hier onze privacyverklaring.